Loviisan kulttuuri- ja ympäristöliike
 
LKYL

Yhteistyötä

Teemme yhteistyötä Loviisassa kaikkien toimijoiden kanssa. Erityisest Loviisan Wanhat Talot-yhdistys ja Loviisan kaupunki ovat kumppaneitamme. Kaupungin kanssa olemme mm. osallistuneet haitallisten vieraslajien torjuntaan kesäisin. Lupiinit ja kurtturuusut saavat kyytiä, ja samalla olemme työllistäneet paikallisia nuoria OP:n kesäduuni-rahoituksella. Saamme toimintaamme ja projekteihimme rahoitusta paitsi kaupungilta, mm. Aktia-säätiöltä ja Svenska Kulturfondenilta.

Koska olemme kulttuuriyhdistys, olemme läheisessä yhteistyössä Loviisan kaupunginkirjaston kanssa, ja teemme käytännön työtä Loviisan Kirjakahvila -hankkeen piirissä. Kirjakahvila - Bokcafé on kaksikielinen tapahtuma joka tarjoaa kaupunkilaisille kirjailijakäynnin 4-6 kertaa kevät- ja syyskaudella.. Vieraina on tunnettuja kirjailijoita - viime syksynä mm. Merete Mazzarella, Johanna Holmström, Jaana Lehtiö ja Sanna-Mari ja Pasi Kunttu, jotka kertoivat Linkolan jäljissä tekemästään kanoottiretkestä saaristoon.

Paikkana kirjailijakeskusteluille on ollut Kino Marilyn, ja kaikki kirjakahvilat on myös striimattu, joten ne ovat katsottavissa YouTube -kanavalla

You Tube: loviisankirjakahvila